Verblijf in verpleeghuis

Op onderstaande locaties in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Ridderkerk verblijven patiënten met een  psychogeriatrische en/of somatische beperkingen. Aafje biedt intensieve begeleiding en structuur. 

Locaties


Somatiek

We hebben verpleegafdelingen voor patiënten met alleen een somatische beperking, maar ook voor patiënten met zowel een somatische als PG- beperking. 

PG/Beschermd wonen

We hebben verpleegafdelingen voor patiënten met alleen een PG-beperking, maar ook voor patiënten met zowel een PG- als somatische beperking. Patiënten met dementie of Korsakov wonen in een gesloten setting. 

Gesprek aan huis

Uw patiënt (of een familielid of vriend) kan voor meer informatie bellen met de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Onze klantadviseur komt vrijblijvend langs aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Deze zijn mede afhankelijk van wet- en regelgeving. Natuurlijk kan de klantadviseur ook een rondleiding verzorgen in één van onze verpleeghuizen.

Patiënt aanmelden

Meld uw patiënt aan via de verwijslijn 088 8 231 231. Onze zorgprofessional aan de verwijslijn bespreekt met u de mogelijkheden voor verblijf in één van onze verpleeghuizen. 

ZorgDomein

Is uw huisartsenpraktijk aangesloten op ZorgDomein? In het startscherm vindt u onderaan het zorgvraagmenu. Voor verblijf in een Aafje verpleeghuis kiest u onder een van de zorgvragen voor het product ‘verpleeghuiszorg, verzorgingszorg of opname intramuraal zorghotel’. 

Zuidwijk7

Verblijf in verpleeghuis in ons werkgebied

Relevante downloads voor Verblijf in verpleeghuis