Dagbesteding

Aafje biedt dagvoorziening voor patiënten met dementie, afasie, dysartrie, ouderen met lichamelijke aandoeningen, blinden en slechtzienden en migrante ouderen.  

Dagbehandeling

Uw patiënt met somatische en/of psychogeriatrische problematiek kan overdag bij Aafje terecht voor structuur en multidisciplinaire behandeling. De fysiotherapeut, logopedist of ergotherapeut behandelt de lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld individuele dagbehandeling of in groepsverband voor:

  • mensen met een lichamelijke beperking
  • mensen die moeten revalideren
  • mensen die vergeetachtig worden of dement zijn

In onderstaande kaart ziet u waar Aafje dagbehandeling biedt.

Visio en Afasie

Op Aafje locatie Meerweide (Grote Hagen 98,3078 RC Rotterdam) is een gespecialiseerde dagvoorziening voor Visio. In dezelfde locatie is het Afasie Trainingscentrum (ATC) gevestigd, voor patiënten met een spraak- en/of taalstoornis, opgelopen als gevolg van een beroerte.

Patiënt aanmelden

Meld uw patiënt aan via de verwijslijn 088 8 231 231. Of uw patiënt in aanmerking komt, is mede afhankelijk van wet- en regelgeving. De zorgprofessional van Aafje neemt de triage (indicatie-aanvraag) uit handen en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw patiënt.

Dagverzorging

Is multidisciplinaire behandeling niet nodig? Uw patiënt kan ook bij Aafje terecht voor alleen structuur (begeleiding, persoonlijke verzorging). Aafje biedt mogelijkheden in  Prins-Alexander, Charlois, Kralingen-Crooswijk, IJsselmonde, Ridderkerk. Informeer voor de mogelijkheden bij de Aafje verwijslijn 088 8 231 231.

Shutterstock 1520222

Dagbesteding in ons werkgebied