Direct verwijzen

Aafje biedt onderstaande verwijsmogelijkheden voor huisartsen, praktijkondersteuners, transferverpleegkundigen, specialisten en andere professionele verwijzers.

Verwijslijn 088 8 231 231

U kunt maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 23.00 uur bellen naar 088 8 231 231.

Let op!: Soms zijn alle lijnen bezet bij de Verwijslijn. Spreek dan uw voicemailbericht in. Wij bellen altijd terug.

Verwijzen per e-mail, contactformulier en verwijsbrief

U kunt uw aanvraag ook per e-mail sturen naar verwijzen@aafje.nl of gebruik het contactformulier. Onze verwijsbrief kunt u faxen naar 088 8 231 900.

Onze zorgprofessionals aan de verwijslijn helpen met triage, hebben kennis van financiering, wet- en regelgeving en medische vraagstukken.

Point

Met POINT kunnen transverpleegkundigen op een veilige manier privacygevoelige gegevens delen met Aafje. Verwijs voor intramurale zorg in onze verpleeghuizen, woonzorgcentra en revalidatielocaties en voor extramurale zorg zoals persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg.

Verwijshulp

Op www.verwijshulp.nl vindt u het actuele aanbod van beschikbare bedden in de Aafje huizen (Rotterdam en Ridderkerk), Aafje Revalidatie Maasstad en Aafje Revalidatie Franciscus. Elke ochtend voor 11:00 uur werken we de beschikbare plaatsen bij.

Als u zich registreert op Verwijshulp, kunt u instellen op welke dag(en) u een e-mailnotificatie wilt ontvangen en van welke locaties.

 

ZorgDomein

​Met ZorgDomein kunnen huisartsen op een veilige en eenvoudige manier privacygevoelige gegevens delen met Aafje. Verwijs voor intramurale, extramurale en (para)medische zorg.

In het startscherm van ZorgDomein vindt u onderaan het zorgvraagmenu. Hier staan de zorgvragen om naar Aafje te verwijzen. Na verwijzing neemt Aafje binnen drie dagen contact op met uw patiënt.

Zorgmail

Met Zorgmail wisselt u op een veilige manier berichten uit met de zorgprofessionals aan de verwijslijn of met de specialist ouderengeneeskunde. Aafje. Nadat u bent ingelogd in Zorgmail stuurt u uw bericht naar aafje@zorgmail.nl.

Verwijzers bellen naar Aafje voor een antwoord. En dat krijgen ze van ons

Bekijk wie er nog meer werken aan de verwijslijn

Marjon Bakker, zorgprofessional aan de verwijslijn: