Aafje huis Rozenburcht

Aafje logo paars doorzichtig  cmyk

Contactgegevens

Nieuwe Laan 20
2902 BW
Capelle aan den IJssel
010-4591000

 

Rozenburcht: 'Zorgcentrum met allure'

Waardering: 7,8 (Zorgkaart Nederland)

De moderne ruime entree van verpleeg- en zorgcentrum De Rozenburcht ademt allure.  Binnendoor zijn onder meer de huisartsen, een apotheek, een laboratorium en een sportcentrum te bereiken. 

Over het verpleeghuis en de zorg

Op de Rozenburcht zijn verpleegafdelingen voor mensen met dementie. Op de somatische afdeling wonen mensen met en zonder behandeling, met een eigen huisarts. Zij biedt plaats aan klanten met ZZP 5, 6 en 7. Maar ook voor klanten met een ZZP 4 met behandeling.

 Wilt u weten of u voor deze locatie in aanmerking komt? Of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met de klantadviseur voor deze locatie via 088 – 8233 233.

Wonen

Op de somatische afdelingen beschikken de bewoners over een comfortabel en sfeervol éénpersoonsappartement. Het is van alle gemakken voorzien. De bewoners met een dementieaandoening wonen in kleinschalige groepen. Zij beschikken over een eigen zit/slaapkamer en ontmoeten elkaar in een gezamenlijke huiskamer, waar samen wordt gegeten. Ook worden hier activiteiten georganiseerd, die op de behoeften van de persoon worden afgestemd.

Behandeling

Heeft uw thuis wonende patiënt (in de wijk) paramedische zorg nodig? De fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist of psycholoog neemt binnen drie dagen contact op met uw patiënt. De afspraak vindt plaats op een Aafje locatie of, indien nodig, bij uw patiënt thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Uw patiënt kan zelf een afspraak maken via de Aafje klantenservice 088 8 233 233.

Vraag, verwijzing of meer informatie? Bel de Aafje verwijslijn via 088 8 231 231 (24/7 bereikbaar, ook in crisissituaties).

Deze locatie valt onder de zorgtype(s)