Varenoord

Te hoogerbrugge varenoord

Contactgegevens

Varenhof 515, 3069 KJ Rotterdam
Varenhof 515, 3069 KJ Rotterdam
3069 KL
Rotterdam
088 8 233 233 info@aafje.nl

Varenoord is een moderne nieuwe locatie in de prachtige omgeving van De Rotte. De locatie biedt optimale zorg en veiligheid passend bij de behoefte van de bewoners in deze tijd. Aafje komt daarmee tegemoet aan de moderne wensen voor persoonlijke zorg, prettig wonen en een gezellige leefomgeving.

Verpleeghuis
AafjeVarenoord is een verpleeghuis in Rotterdam Ommoord waar mensen verblijven met dementie en/of andere geheugenproblemen. Aafje biedt intensieve verpleging, begeleiding en structuur. Onze betrokken zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Op deze locatie biedt Aafje dagbehandeling voor Hindoestaanse ouderen met een lichamelijke beperking.

Behandeling

Op deze locatie werken specialisten ouderengeneeskunde en paramedici van Aafje. Heeft uw thuis wonende patiënt (in de wijk) paramedische zorg nodig? De fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist of psycholoog neemt binnen drie dagen contact op met uw patiënt. De afspraak vindt plaats op een Aafje locatie of, indien nodig, bij uw patiënt thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Uw patiënt kan zelf een afspraak maken via de Aafje klantenservice 088 8 233 233.

Spreekuur diëtist

Met een verwijsbrief kan uw patiënt elke vrijdagmiddag terecht tijdens het spreekuur van de Aafje diëtist op deze locatie. Uw patiënt kan zelf een afspraak maken via de Aafje klantenservice via 088 8 233 233. 

Vraag, verwijzing of meer informatie? Bel de Aafje verwijslijn via 088 8 231 231 (24/7 bereikbaar, ook in crisissituaties).

Deze locatie valt onder de zorgtype(s)

Deze locatie valt onder specifieke zorg