arrow_backNieuws

Feestelijke opening Aafje De Twee Bruggen

Geplaatst op 29-09-23

Op vrijdag 8 september was de feestelijke opening van het geheel gerenoveerde Aafje De Twee Bruggen in Rotterdam IJsselmonde. Ook was Ronald Buijt, wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg, uitgenodigd. Omdat de renovatie tijdens corona werd afgerond, vond de opening van deze moderne en duurzame Aafje locatie nu pas plaats. Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur Aafje, benoemde in zijn speech de spreuk die op deze locatie prijkt: ‘Wie aandacht geeft, geeft zoveel meer’. 

Somatiek

De Twee Bruggen biedt somatische zorg. Naast een team van verpleegkundigen en verzorgenden staat er altijd een team van specialisten klaar dat bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker, agoog en een psycholoog.

Revalidatie- en overbruggingszorg

Ouderen die na een operatie of ziekte nog niet naar huis kunnen, kunnen tijdelijk revalideren of herstellen op de revalidatieafdeling in De Twee Bruggen. Daarnaast kunnen ouderen die niet langer thuis kunnen wonen en intensieve zorg nodig hebben, gedurende de wachttijd tijdelijk ‘overbruggen’ in Aafje De Twee Bruggen.