Allemaal Aafje

Het voelt misschien niet altijd zo, maar ouder worden is een avontuur. Dat begrijpen we bij Aafje als geen ander. Voor extra ondersteuning en inspiratie is er Allemaal Aafje: een speciaal klantenprogramma met korting op persoonlijke diensten, zorgadvies en de leukste uitjes. Voor maar €21,50 per jaar kan uw patiënt gebruikmaken van onze exclusieve acties.

 • Diensten

  Thuis blijven wonen lukt het beste met een beetje hulp. Daarom biedt Allemaal Aafje verschillende diensten aan huis of in de buurt: van uiterlijke verzorging tot tuinonderhoud.

  Meer weten? Klik hier.

 • Ontmoeten

  Wil uw patiënt mensen ontmoeten én meedoen aan leuke activiteiten? Met Allemaal Aafje is op pad gaan heel makkelijk. Van een complete dagtocht tot een avondje theater. En van een sportieve fietstocht tot aan een ontspannende boswandeling. Er is altijd iets wat past.

  Meer weten? Klik hier.

 • Zorgadvies

  Aafje is dé specialist op het gebied van ouderenzorg. We geven uw patiënt graag de nodige ondersteuning en begeleiding. Dit doen we samen met onze partners. Met Allemaal Aafje helpen we iemand bijvoorbeeld met een passende (aanvullende) zorgverzekering of de aanschaf van hulpmiddelen.

  Meer weten? Klik hier.

 • Online voordeelwinkel

  Met Allemaal Aafje krijgt uw patiënt korting op de leukste uitjes en producten. Van een Denksport-abonnement tot dierentuinkaartjes. Het aanbod is eindeloos.

 • Ledenvoordeel

  Naast het aanbod in de Online voordeelwinkel biedt Allemaal Aafje nog meer exclusieve voordelen. Uw patiënt krijgt bijvoorbeeld korting op een telefoonabonnement, zorg- of autoverzekering of Vegro-hulpmiddelen.

  Meer weten? Klik hier.

 • Nieuws en tips

  Leden van Allemaal Aafje hebben toegang tot de laatste nieuwtjes en tips. Welke nieuwe voordeelacties zijn er? Hoe zit het met de energietoeslag? En voor welke hulpmiddelen komt iemand in aanmerking? Zo is uw patiënt altijd op de hoogte.

  Meer weten? Klik hier.

Geen resultaten gevonden

Aanmelden voor Allemaal Aafje?

Is uw patiënt enthousiast over Allemaal Aafje? Lid worden kan hier. Of door contact op te nemen met 088 648 1600 of allemaal@aafje.nl.