arrow_backNieuws

Revalideren bij Aafje: snel weer naar huis

Geplaatst op 29-11-23

Bij Aafje kan uw patiënt tijdelijk verblijven om te herstellen en te revalideren. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname vanwege een botbreuk, operatie of ongeval. Ook wanneer iemand behandeld wordt omdat hij kanker heeft, kunnen wij uw patiënt begeleiden om te herstellen. De kosten van het revalidatie(verblijf) worden meestal vergoed vanuit de basisverzekering. 

Aafje heeft twee revalidatiecentra: Aafje Revalidatie Maasstad in Rotterdam-Zuid en Aafje Revalidatie Franciscus in Rotterdam-Noord. Herstellen kan ook in één van onze huizen. Waar iemand ook verblijft, op onze revalidatielocaties is uw patiënt verzekerd van goede kwaliteit verzorging, verpleging en behandeling. 

Onze teams staan 24/7 klaar voor het verlenen van de zorg en ondersteuning die het beste passen. Patiënten herstellen op hun eigen tempo en gaan zo snel mogelijk weer naar huis of naar hun volgende woning. Beide revalidatielocaties bieden goede faciliteiten. De kamers zijn netjes en het restaurant is gezellig. 

Zoekt uw patiënt naar meer informatie over revalideren bij Aafje? Bellen kan met de Aafje Klantenservice via 088 8 233 233 of mailen naar info@aafje.nl.