Voor mijn patiënt

Wij begrijpen uw zorg voor ouderen. Daarom bieden we altijd een passende behandeling voor uw patiënt. Van thuiszorg tot Wonen bij Aafje, en van (para)medische zorg tot dagbesteding. Ons doel? Oud worden zo prettig mogelijk maken.

Thuiszorg

Onze thuiszorgmedewerkers gaan elke dag langs bij duizenden klanten. Dit doen ze met hart voor het vak. Samen zorgen ze ervoor dat uw patiënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Kortdurende zorg

Moet uw patiënt na een ziekenhuisopname herstellen en revalideren? En is dit thuis niet mogelijk? Dan biedt een tijdelijk verblijf bij Aafje uitkomst. Op een van onze revalidatielocaties of in een Aafje-verpleeghuis.

Wonen bij Aafje

Kan uw patiënt niet langer thuis blijven wonen? Dan kan deze terecht in een van de verzorgings- of verpleeghuizen van Aafje. Op een aantal hiervan bieden we speciale zorgprogramma’s aan.

Paramedische zorg

Onze paramedici zijn experts in het behandelen van kwetsbare ouderen. Of er nu sprake is van minder conditie, overgewicht of moeite met praten als gevolg van ziekte – uw patiënt kan altijd bij ons terecht. Thuis of in een van onze huizen.

Welzijn & dagbesteding

We willen dat iedereen een zo fijn mogelijk leven kan leiden. Daar horen sociale contacten en zelfredzaamheid bij. Daarom biedt Aafje verschillende wijkactiviteiten en dagbesteding aan voor uw patiënt.